Om DJJF

Dansk Japansk-jujutsu Forbund er et forbund for klubber, der udøver Nihon Jujutsu. Det er en traditionel japansk form for selvforsvar, der er baseret på de teknikker Sato Sensei, 10. Dan Nihon Jujutsu, har samlet og underviser i.

DJJF er medlem af International Martial Arts Federation (IMAF) og således også anerkendt af Kokusai Budoin (det internationale Budo akademi). Forbundets pensum og gradsprøvekrav er ligeledes revideret og godkendt af IMAF. Læs mere omkring IMAF på deres hjemmesiden: www.imaf.com

Internationale Forbund

Kokusai Budoin er akademiet for japansk kampkunst. Kokusai Budoin er den ældste organisation, der repræsenterer samtlige kampdiscipliner, der kan føres tilbage til den gamle japanske samurai-kultur. Kokusai Budoin er anerkendt af den japanske stat og har hovedkontor i Tokyo. International Martial Arts Federation – IMAF – er Kokusai Budoin’s internationale organisation for medlemslande. Organisationen har afdelinger i ca. 40 lande verden over.

Du kan læse mere omkring IMAF og Nihon Jujutsu på på den officielle Nihon Jujutsu hjemmeside – http://www.nihonjujutsu.com. Her står information på engelsk omkring Sato Sensei, Nihon Jujutsu og IMAF.

 
Girokonto/Bank 
Gironr. 1-663-1809
Reg.nr. 0274/Kto.nr. 16631809
IBAN DK05 30000016631809
BIC (SWIFT-code) DABADKKK
Dansk Japansk-Jujitsu Forbund
Kapelvej 46, 1., th
2200 København N