Ny hjemmeside

Så er de vigtigste funktioner og det væsentligste indhold flyttet til ny platform på WordPress, der både er nemmere at arbejde med og ser bedre ud. Der mangler fortsat visse funktioner og en del af det gamle indhold:

 • Dels mangler der et fotogalleri og alle de gamle billeder fra den gamle hjemmeside. Disse vil over tid blive flyttet over.
 • Desuden er der intet debatforum.  Det kan vi oprette senere, hvis vi mener, der er brug for det.

Feedback er velkomment. Skriv gerne i kommentarerne til dette opslag.


Comments

3 svar til “Ny hjemmeside”

 1. Thomas Mikkelsen Avatar
  Thomas Mikkelsen

  Så er fotoalbummet installeret og de første 17 billeder (fra om fredagen på kursus med Gage-sensei i 2014) er flyttet over. Tidskrævende opgave – og rigtig mange af de gamle billeder er ikke umiddelbart tilgængelige, da den gamle hjemmeside er helt til rotterne.

  Opret dig som bruger og log ind, hvis du vil se med på billederne 🙂

  1. Thomas Mikkelsen Avatar
   Thomas Mikkelsen

   Så har vi online tilmelding og betaling til John Gage seminaret online 🙂
   Så bare kridt skoene og få tilmeldt jer…

 2. Thomas Mikkelsen Avatar
  Thomas Mikkelsen

  Et minuts stilhed for den gamle version af hjemmesiden, der netop er gået bort. Den har tjent os godt siden starten af 2009, men den var også blevet gammel og havde svært ved at følge med. Arven er givet videre til denne hjemmeside, der bedre er gearet til virkeligheden idag.

  Alt, hvad der var muligt at flytte over, er nu flyttet. Denne version af siden ses nu direkte på https://www.djjf.dk, og den gamle version er slettet. Den nye side er fortsat under udvikling, og forslag og feedback modtages gerne. 🙂

Discover more from Dansk Japansk-Jujutsu Forbund

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading